Окружно школско првенство у спортској гимнастици

Окружно школско првенство у спортској гимнастици одржано је 22. фебруара у просторијама Соколског дома. И ове године имали смо своје представнике.

Школска смотра рецитатора

У просторијама продуженог боравка, а у присуству родитеља, учитеља, наставника, 20. фебруара одржана је Школска смотра рецитатора.

Ако се по јутру дан познаје...

Општинско такмичење из физике одржано је 18. фебруара у ОШ „Лаза Костић" у Гакову.

Општинско такмичење у кошарци и баскету

Наша мушка кошаркашка екипа представљала нас је ове недеље на два такмичења: у игри 5:5 и у игри 3:3.

Прва награда за Миу Цвејић

У недељу 19. новембра, на Међународни дан борбе против насиља над децом, у фоајеу Народног позоришта Сомбор приређена је изложба дечјих радова пристиглих на ликовни конкурс „ИМАМ ПРАВО ДА ОДРАСТАМ БЕЗБРИЖНО“ који је расписао Сомборски едукативни центар.

Две медаље за пливаче

Наши најбољи пливачи, свега девет дана након великог успеха на окружном такмичењу, одмерили су снагу са својим вршњацима, најбољим пливачима у републици. Њих чак 10-оро кренуло је пут Крагујевца.

Највише медаља нашој Школи

Јуче, 6. новембра, у организацији Спортског савеза града Сомбора на затвореном базену Градске хале „Мостонга“, одржано је Окружно школско првенство у пливању за ученике и ученице основних и средњих школа.

Такмичење у стоном тенису

Данас је у организацији Спортског савеза Града Сомбора у Градској хали „Мостонга“ одржано Општинско првенство у стоном тенису за ученике и ученице основних и средњих школа.

Уличне трке

Данас су нас најбољи тркачи наше школе представили на Уличним тркама. Сви су били сјајни и пружили максимум. Шест медаља донели су они најбољи.

Асја на пријему код градоначелнице

Асја Сувајџић, сада већ бивша ученица наше школе, добитница је ликовне награде на 19. Међународном бијеналу деце уметника одржаном у јапанском граду Канагава и тим поводом уприличен јој је и пријем код градоначелнице.