Лари Вукичевић награда за најбољу кратку причу „Голубић 2022“

На литерарном конкурсу „Голубић 2022“ који је расписала Градска библиотека „Карло Бијелицки“ Лара Вукичевић добила је другу награду за најбољу кратку причу.

Уличне трке

У Сомбору су 21. октобра 2022. године одржане Уличне трке којe се организујu поводом дана ослобођења Града Сомбора, а на њима се такмичило седамнаест ученика наше школе.

Републички крос РТС-а

Најбољи дугопругаши државе, од Новог Пазара до Сомбора, у суботу, 24. септембра 2022. године, нашли су се на тркалишту у парку код Жака. У јакој конкуренцији наша школа се домогла медаље захваљујући напору и таленту Давида Јурића (83).

Књижевна олимпијада - окружно такмичење

На окружном такмичења Књижевна олимпијада, које је одржано 19. марта 2022. године у ОШ „22. октобар“ у Бачком Моноштору, наша Марија Шијачић показала је изузетно знање.

Републичко такмичење из технике и технологије

Републичко такмичење из технике и технологије одржано је 13. и 14. маја 2022. године у Новом Саду, а домаћин је била ОШ „Јожеф Атила“. Наша школа имала је два представника и обе ученице су постигле изузетан успех.

Прегршт медаља са 9. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине (СОШОВ)

Девета Спортска олимпијада школске омладине Војводине (СОШОВ) одржана је у Зрењанину од 19. до 22. маја. Наша школа имала је представнике у седам спортова. Право да учествују на СОШОВ-у имали су сви спортисти који су били прваци на окружним такмичењима.

Државно такмичење у атлетици

На Државном такмичењу у атлетици које је одржано у Краљеву 17. маја 2022. године, наша ученица Вања Милошевић освојила је 2. место у трци на 100 метара. Иако ученица 7. разреда, Вања је, истрчавши лични рекорд 13,15 секунди, победила и осмакиње.

Међуокружно такмичење у атлетици

Вања Милошевић, ученица 7. разреда, 11. маја 2022. године је у Новом Саду, у конкуренцији са ученицама 8. разреда, освојила 1. место у трци на 100м.

Књижевна олимпијада - окружни ниво

Књижевна олимпијада (окружни ниво) одржана је 19. марта 2022. године у ОШ „22. октобар“ у Бачком Моноштору. Наша Марија Шијачић освојила је прво место и пласман на републички ниво Књижевне олимпијаде.

Општинско такмичење из историје

Општинско такмичење из историје одржано је у ОШ „Иво Лола Рибар“ 20. марта 2022. године. Ученици наше школе нашли су се и овога пута међу најбољима.