Окружно такмичење из хемије

Окружно такмичење из хемије одржано је 14. априла 2024. године у ОШ „Аврам Мразовић“ у Сомбору. Ученица наше школе Николина Проле (7/1) освојила је треће место.

Окружно такмичење из биологије

На Окружном такмичењу из биологије, ученице наше школе биле су веома успешне. Александра Радмиловић (8/3) освојила је 2. место, Невена Стричевић (5/2) - 3. место, а Милица Скулар (5/1) добила је похвалу.

Окружно такмичење из технике и технологије

На Окружном такмичењу из технике и технологије које је одржано у недељу, 7. априла 2024. године, у ОШ „Братство јединство“ Алиса Муњас (6/3), освојила је 2. место и пласман на Републичко такмичење.

Окружно такмичење из српског језика

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе одржано је у суботу, 6. априла 2024. године у ОШ „Аврам Мразовић“. Ученици наше школе остварили су запажене резултате.

Општинско такмичење из историје

На Општинском такмичењу из историје одржаном 20. марта 2024. у Основној школи „Иво Лола Рибар“ у Сомбору, наше ученице су постигле одличне резултате: Ленка и Елена освојиле су прво, а Милица треће место.

Општинско такмичење из биологије

На општинском такмичењу из биологије које је одржано 17. марта 2024. године ученици наше школе били су веома успешни. Прво место освојила је Ленка Бељански (5/4). Невена Стричевић (5/2), Милица Скулар (5/1) и Александра Радмиловић (8/3) освојиле су друго место, а Алексеј Шошкић (5/1) и Ленка Дејановски (6/4) - похвалу.

Окружно такмичење из математике

У суботу 16. марта 2024. године у ОШ „Братство јединство“ одржано је Окружно такмичење из математике. Аљоша Скокић (4/3) освојио је другу, а Коста Веселиновић (5/4) трећу награду.

Општинско такмичење из хемије

Данас, 17. марта 2024. године, у ОШ „Аврам Мразовић“ одржано је Општинско такмичење из хемије и на овом такмичењу учествовало је седам ученика наше школе, а двоје ученика остварило је и пласман на окружни ниво такмичења.

Књижевна олимпијада - окружни ниво

Окружни ниво такмичења Књижевна олимпијада одржан је у суботу, 16. марта 2024. године, а домаћин је била Основна школа „22. октобар“ из Бачког Моноштора. Ученица наше школе Александра Радмиловић (8/3) освојила је треће место, док је Николина Проле (7/1) освојила похвалницу.

Успех на још једном ликовном конкурсу

На ликовном конкурсу који је расписала Основна школа „Бранко Радичевић" из Стапара, наше ученице Маја Мијовић (5/2) и Александра Радмиловић (8/3) освојиле су треће место.