Обележена Светосавска недеља

Низом активности посвећених Светом Сави ученици и наставници наше школе обележили су протеклу недељу.

И ове године Светосавска недеља у нашој школи

Већ традиционално ученици, учитељи и наставници обележавају Светосавску недељу пригодним активностима.

Предавање о безбедности на интернету

У четвртак, 13. децембра, у нашој школи одржано је предавање за ученике 5. и 6. разреда, наставнике и родитеље о безбедности на интернету.

Петаци на тестирању за идентификацију талената за школски спорт

Ученици 5. разреда наше школе прошли су у уторак тестирање моторичких способности за идентификацију талената из школског спорта.

"Физи Бизи" и ми

У суботу, 10. новембра, одржан је осми по реду градски фестивал науке "Физи бизи". Ученици наше школе учествовали су и ове године.

Предавање о превенцији употребе дрога

У четвртак и петак, 18. и 19. октобра, у нашој школи одржано је предавање о превенцији употреба дрога. Одржана су два паралелна предавања - једно за наставнике, а друго за ученике 7. разреда.

Народна традиција ван учионице

Током Дечије недеље, а у склопу предмета Народна традиција, ученици III-2 и III-4 разреда посетили су воскарско-медоколачарско-лицитарску радионицу “Јановић“.

Обележена још једна Дечија недеља

Прва недеља октобра и у нашој школи била је у знаку Дечије недеље. Организовано је мноштво акција и садржаја које су имале за циљ да едукују ученике по питању безбедног одрастања, али и да ученицима на занимљив начин приближе књигу.

Екскурзија за најуспешније ученике у протеклој школској години

Ученици наше школе путовали су у недељу, 30. септембра 2018. године на наградну екскурзију у Београд.

Дечија недеља

Дечија недеља је ове године прилика да се скрене пажња најшире јавности на проблем насиља над децом. У том светлу, овогодишња Дечија недеља се одржава под слоганом: МОЈЕ ЈЕ ПРАВО ДА ЖИВИМ СРЕЋНО И ЗДРАВО – за одрастање без насиља.