На Међународном сајму образовања „Путокази“, који се 9. и 10. марта 2023. године одржао на Новосадском сајму, наша школа и ове године нашла се међу награђеним образовно-васпитним установа. Поново је препознат квалитет наставе и свеопштег рада Школе. Ове године, када Новосадски сајам слави 100 година постојања, наша школа добитник је Велике златне медаље за квалитет установе.

     Награду је директору Школе Ђури Буловићу уручио проф. др Радован Пејановић из Фонда за науку Републике Србије, а додели су присуствовали и министар просвете Бранко Ружић, проф. др Маријана Дукић-Мијатовић, државна секретарка у Министарству просвете, која је уједно била и члан Комисије за вредновање, и многи други.

     Ово признање резултат је рада свих запослених, као и свих ученика Школе. Оно представља потврду доброг и квалитетног рада, али и обавезу да се константно тежи бољем. Златна медаља за квалитет (2022. године) и Велика златна медаља за квалитет (2023. године) добијене на Сајму образовања „Путокази“ то потврђују, али и обавезују. Ова награда нам је признање за претходни рад, огроман подстицај за даљи напредак и обавеза да оцена квалитета иде узлазном линијом.