Полагање завршног испита из математике одложено за четвртак

Полагање завршног испита из математике које је било заказано за данас у 9 часова одложено је за четвртак, 20. јун 2019. године. Ученици ће тест полагати од 9 до 11 часова. Термин одржавања комбинованог теста неће се мењати.

Крај пролећног распуста

Данас, 2. маја, завршава се пролећни распуст. Настава почиње сутра, 3. маја, и то по следећем распореду: * непарна смена - пре подне * парна смена - после подне.

Васкршњи сајам

У среду, 17. априла 2019. године у периоду од 12 до 14 часова у нашој школи одржава се Васкршњи сајам.

У петак и суботу пробни завршни испит

У петак, 12. априла 2019. године, ученици осмог разреда полажу пробни завршни испит из математике, а у суботу, 13. априла, из српског језика и комбиновани тест.

Почетак наставе

У понедељак, 25. фебруара 2019. године настављамо са редовном наставом. Пре подне наставу има парна смена (II, IV, VI и VIII разред), док непарна смена (I, III, V и VII разред) на наставу долази после подне.

Бесплатни уџбеници

Евидентирање ученика који имају право на бесплатне ученике почиње 25. фебруара 2019. и траје до 18. марта 2019. године.

Обавештење

Сагласно одлуци Владе Републике Србије од 14. фебруара 2019. године, а по препоруци Министарства здравља, због епидемије грипе настава се обуставља.

Обавештење о новој процедури уписа у први разред

Почев од школске 2019/20. године процедура за упис у први разред се, према одлуци Министрства просвете, науке и технолошког развоја, поједностављује у административном смислу.

Почетак наставе у другом полугодишту

Настава у другом полугодишту почиње у уторак 15. јануара. Пре подне наставу похађа парна смена, а настава за непарну смену почиње у 14 часова.

Упис будућих првака

У току је евидентирање будућих првака. Захтеви се подносе до 1. фебруара 2019. године.